Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з економіки природокористування!

У березні 2020 року на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського у рамках проведення ІІ туру підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з економіки природокористування та охорони навколишнього середовища.

У цьому році на конкурс подано 73 наукові роботи від 94 авторів із 28 закладів вищої освіти України. За результатами засідання галузевої конкурсної комісії переможницями конкурсу стали здобувачки вищої освіти спеціальності 101 «Екологія» навчально-наукового інституту екології Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна – Олена Шаповалова та Юлія Яковлєва, які посіли ІІ місце. Тематика їхньої наукової роботи пов’язана з еколого-економічним обґрунтуванням ефективності заходів щодо зменшення антропогенного навантаження кондитерської фабрики на довкілля (науковий керівник – доцент кафедри екології та неоекології Анатолій Кучер).

Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з економіки природокористування та охорони навколишнього середовища й бажаємо нових наукових здобутків!

X