Урочистий випуск бакалаврів

Каразінський інститут екології цього року підготував та випустив 38 бакалаврів спеціальності 101 «Екологія» (в т.ч., 31 денної та 7 заочної форми навчання).

2 липня 2021 р. в Навчально-науковому інституті екології Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна відбулося свято урочистого вручення дипломів випускникам бакалаврату. Випускників вітали директор та заступники директора інституту, професори, викладачі, друзі та рідні.

Окремою родзинкою серед вітань була презентація Анни Соїної, випускниці еколога Каразинського університету (2006 р.) про досвід участі  у складі 25-ої української антарктичної експедиції та можливості, які відкриває отриманий фах еколога.

Креативність, творчість та нестандартний підхід завжди вирізняли цей курс серед інших, й, сьогодні, ми почули прем’єру авторської пісні від Віктора Філатова та соло на скрипці від Ії Зінченко. Велика вдячність та оплески, вам талановиті та справжні бакалаври-екологи!

Свято було з подарунками та сюрпризами, свято було невимушеним та щирим, і, незважаючи на спекотний день, дуже не хотілось розставатись…

До нових зустрічей та щасти вам, любі наші бакалаври 2021!

X